Under webbutveckling hittar ni många delar som tillsammans, eller var för sig är en lösning som kommer att ligga på Internet.

Några delar som vi arbetar med är skapa hemsidor, WordPress service, SEO, analyser, bokningsschema och Intranät. Vi har även webbhotell med plats och skötsel av hemsidor.

Bokningsschema

Vi har ett egenutvecklat bokningsschema på Internet, som ni kan komma åt vart i världen ni än är. Bokningsschemat passar för till exempel uthyrning av maskiner, rum, stugor, ha koll på inventarier, släpvagn och inte minst för personalbokningar och schemat går utmärkt att använda som löneunderlag.

Intranät

Vi skapar Intranät som passar just er verksamhet, som gör att ni minskar dokumentflödet per e-post, skapar lättillgänglighet för dokumentation, telefonlistor m.m. På Intranät kan man även lägga upp marknadsmaterial så att alla i personalen vet när och vad som är på gång. Man kan använda Intranätet som en kunskapsbank och även som underlag för kontering av fakturor. Vi anpassar er lösning utefter era behov.

Hemsidor

Vi kan skapa ny hemsida från grunden, uppdatera befintliga hemsidor eller skapa ny design till den sida som redan finns.
Vi gör hemsidor för företag, föreningar och privatpersoner. Det är viktigt att ha en dynamisk hemsida. Hemsidorna skapas efter behov och önskemål.
Kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans!

Vilken CMS vi använder för skapa hemsidor
WordPress är ett av världens mest populära cms system, att det dessutom är gratis har gjort att många hemsidor är gjorda i WordPress. Vi kan skapa webbsidor som både är moderna, fräscha och samtidigt är anpassade för olika typer av enheter, dvs mobilanpassade.

Vad vi erbjuder

 • Connector.

  WordPress Service

  Vi vet av erfarenhet att det är svårt att hinna med allt. Vi har möjlighet att ta hand om alla uppdateringar så att kund kan koncentrera sig på företagets dagliga drift. Vi har en daglig översyn där vi ser när/om en sida behöver uppdateras. Vi håller koll och testar sidan före/efter service så att allt verkligen fungerar som det ska

 • Connector.

  Konkurrentanalys

  Att bygga en webbsida kostar både tid och pengar. För att vara riktigt effektiv kan man då se sig omkring i världen bland konkurrenter. Hur har de gjort, var är de aktiva, hur mycket aktiva är de. Går det bra ekonomiskt för dem, hur ser deras hemsida ut, använder de sociala medier och hur ligger de till i sökmotorerna? Vi tar fram en profil på konkurrenter vilken vi kan använda för att ta fram ideér på hur webbsidan kan se ut. Som bonus får man god kontroll på både marknad och konkurrenter

 • Connector.

  Webbhotell

  Naturligtvis måste en webbsida ha någonstans att bo, då har vi både möjlighet till utrymme och domänhantering. Nyttodata kan hjälpa till med allt från att skapa en webbsida till att utveckla en befintlig. Som bonus kan vi erbjuda tjänster och service/support vilka gör att våra kunder har ett komplett paket med lösningar i många fall skräddarsydda utefter behov.Vi har även domännamnsregistrering av de flesta domäner. Många kunder registrerar flera domänadresser och sampekar dem till samma sida. På det viset når flera kunder er då ni kan registrera produktnamn, tjänster och andra stavningar och ingen konkurrent tar de adresserna

 • Connector.

  Sökmotoroptimering (SEO)

  Vi arbetar med sökord, bilder, innehåll, laddtider, addwords för att nämna några områden. Vi kan skapa analys som vi går igenom tillsammans och utifrån det hitta rätt SEO-lösningar för att komma högre upp i sökmotorernas resultat

Exempel på hemsidor vi har skapat

 • PIMAB Industri & Måleritjänst AB

  Pim AB

 • Bohusgeo AB
  Ville presentera sina geotekniska undersökningar och utredningar. Mycket bilder och möjlighet att själv lägga upp speltillfällen mm.

  Bohusgeo AB

 • Munkedals Bokforingsbyra

  Munkedalsbokforingsbyra

 • Swedtool
  Har två språk och en lösning där besökaren kan ladda ner dokument efter att ha angett sin e-postadress.

  swedtool_ex

 • Uddevalla Omnibus
  Bland funktioner på sidan är en egen inloggning för förare och ledning, trafiknyheter och möjligheten att se turer från Kampenhof i Uddevalla.

  uddevalla_omnibus_ex

För fler exempel klicka här

Har ni frågor om webbutveckling?