VÅRA SENASTE PROJEKT


 • Kraften att leva!
  Vi har skapat en ny hemsida som ska spegla verksamheten: ”Kraften att leva – ditt liv. Vad är coaching för samtalsmetodik och hur kan coaching hjälpa dig vidare på livets resa.” Charlotte vill inte bara visa upp sina föreläsningar, coachning och kurser m.m. i text på sin hemsida utan det finns även pressklipp, poddavsnitt och hon skriver blogginlägg. Det finns en prenumerationstjänst på sidan så att man får ett e-post efter publikation av ett nytt inlägg.

 • Svegea of Sweden!
  Vi har skapat en ny hemsida för Svegea som tillverkar och installerar högkvalitativa textilmaskiner över hela världen. Företaget visar upp sina maskiner på hemsidan genom att ha många bilder och filmer på sina produkter, samt ger tydlig information med hjälp av olika flikar, beskrivningar, specifikationer, produktbroschyrer med mera, att för att tydliggöra för kunderna.

 • Uddevalla vandrarhem!
  Vi har skapat ny hemsida för vandrarhemmet som samverkar med bl.a. företag som har sin arbetskraft på raffinaderier och det är flera utlandskunder och därför finns hemsidan på både svenska och engelska. För att det ska vara enkelt att boka så har vi kopplat ihop rummen med både Booking och Expedia. Det finns koppling till ett program bakom det hela som håller koll på rum, om det är bokat eller städat, så det inte kan ske någon dubbelbokning. Samt så det hantering för betalningar m.m.

 • Göthbergs Kyl & Maskinservice AB!

 • Er Konsult i Väst AB!

 • Er Konsult i Väst AB!

Se mer av våra projekt på sidan Webbutveckling

Vad bör man tänka på gällande information

Det är viktigt att sidan är dynamisk och aktuell. Detta för att ge besökare ett trevligt mottagande vid besök på sidan och ge korrekt information, men även för att komma högre upp på sökmotorerna. Att tänka på vid SEO (sökmotoroptimering) kan till exempel vara att ha bildspel, en avdelning för aktuell information samt att uppdatera med jämna mellanrum. Antingen så gör ni det själva eller så kan ni köpa tjänsten av oss. Tänk på att bilder till hemsidan måste vara godkända av fotografen för att användas på Internet.

Webbdesign

Vi kan skapa nya hemsidor för ett företag eller förening som idag inte har någon hemsida. Hemsidorna skapas efter behov och önskemål. Det kan vara en sida med endast kontaktuppgifter för att finnas på Internet där de flesta hämtar information idag. Hemsidan kan bestå av flera sidor med formulär, e-handel, bokningsscheman. Vi tar fram en sida efter era önskemål på färger, textinnehåll och bilder som överensstämmer med företagets eller föreningens profilering. Vi hjälper er hela vägen från idé till en färdig publicerad webbplats på internet.

Vad vi erbjuder

 • Connector.

  Förnya en gammal hemsida

  Vill ni ha kvar innehållet men ny layout på er nuvarande sida? Eller vill ni att layout och innehåll ska förändras och förmedla en modernisering av hemsidan? Vi kan ordna det ni önskar. Vi kan skapa ny layout på hemsidan, byta ut texter och bilder, skapa nytt som ökar intresset för att stanna längre på hemsidan. Det som är viktigt idag är också att förnya så att hemsidan är mobilanpassad, responsiv för t ex surfplatta och mobiltelefon. Vi vill öka besökarantalet på er hemsida, vill ni?

 • Connector.

  Uppdatera en hemsida

  Vi kan uppdatera er hemsida utan att ändra layout. Vi kan byta ut texter, bilder, uppdatera aktuellt, skapa ny kontaktsida, länka till karta för att hitta dit, lägga in formulär, skapa bildspel eller vad som kan behövas för att behålla besökaren på hemsidan, tillgodose med information och skapa lättillgänglighet. Vi kan göra en uppdatering en gång men mest ekonomiskt och smart är det att köpa ett uppdateringspaket där vi uppdaterar med jämna mellanrum, t ex 1 gång i månaden.

 • Connector.

  Säkerhet

  När vi skapar hemsidan arbetar vi för att minska intrång på sidan, dvs så att den inte blir hackad. Det är inte bara att skapa en hemsida och lägga ut den på Internet utan det är många hot där ute som vi motarbetar när vi skapar en hemsida. Läs mer

 • Connector.

  Webbhotell

  Naturligtvis måste en webbsida ha någonstans att bo, då har vi både möjlighet till utrymme och domänhantering. Nyttodata kan hjälpa till med allt från att skapa en webbsida till att utveckla en befintlig. Som bonus kan vi erbjuda tjänster och service/support vilka gör att våra kunder har ett komplett paket med lösningar i många fall skräddarsydda utefter behov.Vi har även domännamnsregistrering av de flesta domäner. Många kunder registrerar flera domänadresser och sampekar dem till samma sida. På det viset når flera kunder er då ni kan registrera produktnamn, tjänster och andra stavningar och ingen konkurrent tar de adresserna. Läs mer

Vi har gjort webbdesign för

Nöjesbranschen

Fastighetsägare

Hårsalonger

Campinganläggningar

Restauranger

Mekanikföretag

Livsmedelsföretag

Byggföretag

Föreningar

Båtvarv

Har ni frågor om webbdesign?