Vi håller två olika utbildningar i Adobe Acrobat, Grundutbildning och Digitala formulär. Grundutbildningen är för att lära sig grunderna i Adobe Acrobat och att kunna hantera PDF-dokument. PDF är numera ett standardformat för digitala dokument då det är plattformsoberoende dokument som ser likadant ut som originalet oberoende vilket program det har skapats ifrån. I Acrobat kan man även göra digitala formulär som är ifyllningsbara blanketter med olika svarsalternativ och textfält, knappar och funktion för att skriva ut m.m. Med PDF-formulär kan man samla in information från vem som helst elektroniskt. Blanketten kan ligga på Internet eller sändas ut per e-post. På utbildningen Digitala formulär lär man sig att skapa och hantera passande formulär för mottagaren.

Adobe Acrobat Grund

Ni lär er att hitta i programmet, hantera PDF-dokument, ändra innehållet Läs mer

Adobe Acrobat Digitala formulär

Ni lär er att skapa ifyllningsbara blanketter för distribution Läs mer


Annika Lewin

Tack för en jättebra och inspirerande utbildning i InDesign! Då jag är nybörjare i InDesign, så var det viktigt att utbildningen var tydlig och grundläggande, och det var precis så Sussie var när hon lärde ut.
Nu har jag fått grunderna att börja testa själv!
Tack Sussie!!

TD Tech Data AB

5.0
2016-09-09T11:08:31+02:00

TD Tech Data AB

Tack för en jättebra och inspirerande utbildning i InDesign! Då jag är nybörjare i InDesign, så var det viktigt att utbildningen var tydlig och grundläggande, och det var precis så Sussie var när hon lärde ut. Nu har jag fått grunderna att börja testa själv! Tack Sussie!!

Inga Hermelin

Undertecknad har gått distansutbildning för Sussie och har lärt mig mycket nytt på det sättet. Tack vare hennes trevliga välkomnande av deltagarna kände jag grupptillhörighet trots att jag satt ensam vid min dator.
30 minuter är perfekt tid för oavbruten och maximal koncentration. Sussie talar mycket klart, tydligt och i lagom takt. Hon repeterar momenten och gör tydliga rörelser med markören. Man följer därför lätt med i undervisningen.
Jag kan sitta hur långt bort som helst, hemma hos mig eller var jag vill, och genomgå en kurs, som jag annars hade behövt göra resor för att tillägna mig. Fantastiskt och superbekvämt, helt enkelt!

bildterapeut, konstnär och lärare

5.0
2016-09-09T11:24:15+02:00

bildterapeut, konstnär och lärare

Undertecknad har gått distansutbildning för Sussie och har lärt mig mycket nytt på det sättet. Tack vare hennes trevliga välkomnande av deltagarna kände jag grupptillhörighet trots att jag satt ensam vid min dator. 30 minuter är perfekt tid för oavbruten och maximal koncentration. Sussie talar mycket klart, tydligt och i lagom takt. Hon repeterar momenten och gör tydliga rörelser med markören. Man följer därför lätt med i undervisningen. Jag kan sitta hur långt bort som helst, hemma hos mig eller var jag vill, och genomgå en kurs, som jag annars hade behövt göra resor för att tillägna mig. Fantastiskt och superbekvämt, helt enkelt!

Jeanette Jobjer

Vi behövde köra en utbildning i Excel för deltagare som inte hade möjlighet att gå tidigare. Samma koncept som tidigare och de som har visat intresse hittills ligger på mellan/avancerad nivå.

Blir kanske en spretigt grupp på fem deltagare, men jag hoppas det funkar ändå för alla är taggade och vill gå trots att gruppen är ojämn.

Alla deltagare var helnöjda på Excelutbildningen. Du har verkligen gjort ett toppenjobb, tusen tack!

Uddevalla Hamnterminal AB

5.0
2017-01-05T19:26:26+01:00

Uddevalla Hamnterminal AB

Vi behövde köra en utbildning i Excel för deltagare som inte hade möjlighet att gå tidigare. Samma koncept som tidigare och de som har visat intresse hittills ligger på mellan/avancerad nivå. Blir kanske en spretigt grupp på fem deltagare, men jag hoppas det funkar ändå för alla är taggade och vill gå trots att gruppen är ojämn. Alla deltagare var helnöjda på Excelutbildningen. Du har verkligen gjort ett toppenjobb, tusen tack!

Kajsa Burden är mycket nöjd med sin OKI kopiator

Jag kan inte vara nöjdare då jag fick allt jag behöver till en billigare peng än tidigare. Den är så mycket smidigare än tidigare maskin, är snabb i uppstarten och är väldigt tyst. Skannerfunktionerna är jättebra och lättanvända, vi skannar en hel del till servern och till e-post. Vi skriver ut många startlistor, broschyrer och banderoller.

Intendent på Mjölkeröds Golfklubb, Tanumshede

5.0
2017-01-11T15:29:40+01:00

Intendent på Mjölkeröds Golfklubb, Tanumshede

Jag kan inte vara nöjdare då jag fick allt jag behöver till en billigare peng än tidigare. Den är så mycket smidigare än tidigare maskin, är snabb i uppstarten och är väldigt tyst. Skannerfunktionerna är jättebra och lättanvända, vi skannar en hel del till servern och till e-post. Vi skriver ut många startlistor, broschyrer och banderoller.

Lotta Kristiansen

Vi skriver mest ut produktionsdokument. Vasco ligger i Fjällbacka och utvecklar och tillverkar rengöringsmedel och hygienprodukter för industri och konsument.

Det är roligt att kunna samarbeta lokalt!

VD på Vasco AB

5.0
2017-01-11T15:47:27+01:00

VD på Vasco AB

Vi skriver mest ut produktionsdokument. Vasco ligger i Fjällbacka och utvecklar och tillverkar rengöringsmedel och hygienprodukter för industri och konsument. Det är roligt att kunna samarbeta lokalt!
5.0
5


För branscher

Kommun

IT-företag

Hotell

Rekrytering

Kultur & Nöjen

Resebyråer

Bil & båt

Tillverkning

Företagstjänster

Har ni frågor om Adobe Acrobat utbildning?