Med egen infrastruktur och egna resurser erbjuder vi flera olika molntjänster, t. ex molnservers, virtuella servers, serverdrift. Vi upplåter del av vår infrastruktur för kundägda system eller har plats i våra serverrack för hård- och mjukvara som ägs av er som kund men finns i vår säkra miljö.
Vi erbjuder e-post med virusscanning, onlinebackup, bokningsschema och webbhotell.

Molnservers

Vi erbjuder flera olika lösningar på molnservers, allt efter företagets behov och önskemål. Ni som kund får en lägre investeringskostnad och har tillgång till vår höga säkerhet. Ni kan komma åt servern oavsett var ni befinner er. Det enda ni behöver är internetuppkoppling

Läs mer om molnservers
 

Online backup

Med Online backup tas backup automatiskt på arbetsstation eller server och krypterar data innan det lämnar er server och hamnar hos oss i molnet. Ni kan återställa själva när som helst under dygnet.

Läs mer om online backup
 

E-post

Med Exchange som molntjänst får ni tillgång till en professionell och säker e-postlösning i Outlooks populära gränssnitt, där ni kan dela mappar, kontakter och kalender.

Läs mer om e-post
 

Webbhotell

Vi har ett webbhotell med eget datacenter där vi med hög säkerhet har kontroll över all hårdvara. Vi erbjuder flera tjänster och har personlig service vid eventuella frågor.

Läs mer om webbhotell
 

Bokningsschema

Vi erbjuder ett bokningsschema i molnet som är lättanvänt och överskådligt. Det enda ni behöver för användning är internetuppkoppling.

Läs mer om bokningsschema