Data och konfidentiell verksamhetsinformation är mer utsatt idag än någonsin tidigare i historien. Detta ställer höga krav på välpatchade servrar och datorer men lika viktigt är väl fungerande backup, antivirusprogram och avancerade inloggningsfunktioner.
Nyttodata har lösningar som passar just er miljö och verksamhet.

Antivirusprogram

Kaspersky
Kaspersky Lab är världens mest testade och mest prisbelönta säkerhetslösning, med branschens bästa upptäcktsfrekvenser. I ett stort antal oberoende tester får produkterna kontinuerligt fler utmärkelser och topp tre-betyg än andra leverantörers lösningar.

Kaspersky Endpoint Security for Business
Företagens IT-miljöer är mer invecklade än någonsin och cyberbrottslingar använder allt mer sofistikerade metoder i sina attacker.
Kaspersky Endpoint Security for Business ger det bästa skyddet med stöd av omfattande säkerhetsfunktioner i ett skydd med flera lager.
När ditt företag växer så ökar även mängden data som måste skyddas och antalet enheter och IT-system som ska hanteras. Du behöver rätt verktyg för att identifiera och täppa till sårbarheter, sätta stopp för hot och effektivisera systemhanteringen.
Kaspersky Endpoint Security for Business kombinerar IT-säkerhet och IT-effektivitet för att ge ett flexibelt, proaktivt dataskydd och en smidig säkerhet åt företag i alla storlekar.

Nearline Backup

Att ta backup på sin data i datorer och serverar är som alla vet oerhört viktigt. Dels om en fil råkar raderas, drabbas av virus eller bli utsatt för bedragare via CryptoLocker eller liknande.
För er som inte har möjlighet att satsa på Nyttodatas Onlinebackup är backup till band, hårddisk eller NAS fortfarande ett bra alternativ. Vi säljer och supporterar backup program från bland andra Veritas.
Kontakta oss för er bästa lösning!

Offertförfrågan till säkerhet >>

VIKTIGT!
Oavsett vilken backuplösning ni väljer, är det oerhört viktigt att se till att den utförs och fungerar! Gör återläsningstester! Kontakta oss så hjälper vi er.

VARFÖR HOS OSS?

kaspersky topp
0
i oberoende tester
Din dator utsätts för hot
0
timmar per dygn
se till att ha minst
0
dagars backup

Har ni frågor om säkerhet?