Microsoft Office är ett av världen mest vanliga programpaket för vårt dagliga kontorsarbete.
Första Office versionen för Windows hette 3.0 och lanserades 1992.
Office finns i en rad olika versioner med olika programinnehåll.
Office-paketet kan införskaffas på flera sätt, både genom köp och hyra. Vi kan skräddarsy den bästa lösningen för just ditt företag. Senaste versionsnumret är 2016 och de kan innehålla några av nedanstående program.

Office Word

Word är världens mest använda ordbehandlingsprogram och har funnits med i Office ifrån allra första början. Word är en av grundapplikationerna och ingår i alla Office-paket.

Offertförfrågan på Office Word nu >>

Office Excel

Excel är kalkylprogrammet som lanserades 1982 under namnet Multiplan. Med Excel kan allt från enkla kalkyler skapas till att utföra komplexa analyser. Även Excel är en av grundapplikationerna som ingår i alla Office paket.

Offertförfrågan på Office Excel nu >>

Office PowerPoint

PowerPoint är ett presentationsprogram som används mest frekvent bland företag världen över. Med PowerPoint kan säljande, eleganta presentationer med text bilder, animationer och musik skapas. PowerPoint är en av Office-paketets grundapplikation och ingår i alla Office-versioner.

Offertförfrågan på Office PowerPoint nu >>

Office Outlook

Outlook är Microsofts e-post och kalenderprogram. Outlook kan användas fristående eller arbeta mot Microsofts mailserver Exchange där flera användare kan dela kalendrar och brevlådor.
Outlook innehåller även andra funktioner som ”Att Göra Listor”, Anteckningar och kontaktregister.

Offertförfrågan på Office Outlook nu >>

Office Access

Programmet Access är en databashanterare som kombinerar Microsoft Jet-databasmotor med grafiskt användargränssnitt och programvaruutveckling. Access ingår i Office Professional men säljs även separat.

Offertförfrågan på Office Access nu >>

Office Publisher

Publisher ett instegsprogram för Desktop Publishing. Med Publisher är det lätt att formge proffsiga affischer, broschyrer och inbjudningskort. Låt kreativiteten flöda!

Offertförfrågan på Office Publisher nu >>

Office OneNote

OneNote är programmet för anteckningar, informationsinsamling och enklare samarbete mellan olika användare. Programmet kan samla användarens anteckningar, ritningar och ljudkommentarer och sedan dela dem med andra användare, till exempel över internet.

Offertförfrågan på Office OneNote nu >>

Office 365

Parallellt med vanliga Office paketen finns Office 365 som är Microsofts Molntjänst av Office-paketet med tilläggstjänster som Exchange, SharePoint, Lync och OneDrive i molnet.

Offertförfrågan på Office 365 nu >>

 

[testimonial_rotator id=5195]

 
 
 
 
 
 
 

Har ni frågor om Officepaket?