Ett layoutprogram som också kallas desktop publishing (DTP) är datorstödd layout av tidningar, böcker, broschyrer, roll ups och andra trycksaker. Layout ett generellt begrepp för att kombinera text, grafik, bilder och andra visuella element. Idag finns det program för att skapa appar, hemsidor och filmer. Vi säljer layoutprogram från Adobe.

Adobe InDesign

Adobe InDesign finns för både PC och Mac och är det främsta layoutprogrammet på marknaden som är både prisvärt och lättanvänt.
InDesign har fantastiska funktioner inom figursättning, fördelning mellan objekt och texthantering. Tillsammans skapar dessa ett bra layoutverktyg för t.ex. egenföretagare, ekonomiavdelning, informatörer och marknadsförare.
InDesign är ett bra verktyg för att skapa broschyrer, affischer, storformat, visitkort, bildekor för att nämna några användning omroden. InDesign är inte bara till för att producera trycksaker utan även för publicering på webben med möjlighet till länkar och bläddringsbara broschyrer. Det finns även små finesser med InDesign och det är t ex att man kan infoga ett fotografi i en bokstav, möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränsen.

BOKA DEMO Adobe InDesign nu >>

Vinsten med Adobe InDesign

 • Connector.

  Bättre samarbete med bibliotek

  Spara färger, färgteman, styckeformat, teckenformat, bilder i Creative Cloud bibliotek och sen kan ni dela biblioteket med andra Creative Cloud användare.

 • Connector.

  Fria foton videor m.m. med Adobe Stock

  Adobe Stock ger tillgång till 55 miljoner utvalda och royaltyfria foton, illustrationer, vektorgrafik, videos, 3D-resurser och mallar av hög kvalitet för kreativa projekt. Hitta snabbt Adobe Stock-material genom att skriva direkt i sökfältet i InDesign.

 • Connector.

  GPU-prestanda och animerad zoomning

  GPU prestandaförbättringar (endast Mac) kan ni göra snabbare vid zoomning, rullning och panorering utan att offra på bildkvalitén och det gäller även på HiDPI monitorer. Använd Animated Zoom för att zooma in exakt i mitten av ett område genom att hålla ned eller klicka och snabbspola vänster och höger.

 • Connector.

  Visa upp ditt arbete med Adobe Portfolio

  När ni använder portfölj kan ni visa upp era InDesign-layouter. Skapa egna startsidor och kontaktsidor för bättre kontakt med besökarna på hemsidan.

 • Connector.

  Integrering med Animate CC

  Få tillgång till Adobe Animate CC-animeringar direkt från Creative Cloud Libraries och införliva dem sedan i EPUB-filer liksom de dokument ni publicerar i Publish Online-format.

 • Connector.

  Modernt gränssnitt

  InDesign är användarvänligt då verktygsfälten, panelinnehållet och dialogrutorna är tydliga. Typsnitt och ikoner är stora och skarpa, panelerna är rena och dialogrutorna är lättlästa. Det är lätt att hitta i programmet bland menyer och ikoner.

 • Connector.

  Delad nätverksskydd

  Ni kan fortsätta att arbeta med dokument öppnade från ett delat nätverk, även om anslutningen till nätet avbryts.

 • Connector.

  Integrering med Adobe Capture

  Ni kan förvandla en bild till produktionsfärdigt material. Extrahera färgteman från en bild eller skapa en vektorform med en iPad, iPhone eller Android och använd dem i era InDesign-layouter.

Adobe InDesign VIDEO


Hyr Adobe InDesign från Nyttodata

Det finns fördelar med att hyra Adobe InDesign från oss, en personlig återförsäljare istället för att hyra från tillverkarens hemsida. Ni får då tillgång till en administratörspanel där man lätt kan administrera alla företagets licenser och lägga till användare precis när man vill och vill ni ha en ny licens under hyresperioden så tillkommer den licensen med samma slutdatum som övriga licenser. Det finns alltså bara ett slutdatum för alla företagets licenser.

Fördelar
I hyreskostnaden ingår alla uppdateringar så att man alltid har senaste versionen så fort de släpps.

Optimera Adobe InDesign med hjälp av Nyttodata

 • Connector.

  QR-kod

  Med InDesign kan man även skapa QR-koder. En QR-kod är att man kopplar digital information som man kan läsa av från mobilen. QR-koden kan stå på visitkort med visitkortsuppgifter som kommer in i kontakter direkt. QR-koden kan finnas på matprodukter för att komma till receptförslag eller t ex på bilar för att komma direkt till företagets hemsida. QR-koder kan vara små på visitkort till att finnas stora på busshållsplatser för att kunna ge information direkt till sina kunder. Det finns otroliga möjligheter på användningsområden på QR-koder.
  Vet ni hur ni gör? Vi kan lära er. Har ni inte InDesign så beställ era QR-koder av oss.
  Pris från 350:- exkl moms. Beställ här

 • Connector.

  Konsultuppdrag

  Vi utför konsultuppdrag som kan vara att vi kan sitta bredvid kund och vägleda. Eller så hjälper vi till via fjärranslutning, då spelar det ingen roll var i landet ni som kund befinner er. Ett mycket flexibelt sätt att få snabb hjälp tycker våra kunder. Vi har även fått helhetsuppdrag där vi skapar t ex böcker i InDesign eller verksamhetsberättelser och broschyrer från grunden.

 • Connector.

  Utbildning

  Vi har även utbildning i InDesign med allt från Introduktion i programmet till att få idéer och tips på layout, grundutbildning, fördjupning eller specialområde. Läs mera här

Vår erfarenhet
Ett uppdrag vi på Nyttodata har haft är att konvertera filer från FrameMaker till InDesign då kund tidigare haft alla instruktionsmanualer till maskiner i FrameMaker men nu önskade de övergå till modernare och enklare program såsom InDesign. Det var över 1000 sidor som konverterades från FrameMaker till InDesign C6 och sen till InDesign CC och sen skapades PDF på de nya böckerna.

Alternativa program

 • Connector.

  Adobe Photoshop – bildhanteringsprogram som komplement

  Adobe Photoshop är ett bra komplement till Adobe InDesign då man inte kan hantera bilderna fullt ut i InDesign. Även om man kan skapa urklippsbana i InDesign så kan man inte ändra filformat och ändra storlek för tryck eller webbproduktion.

 • Connector.

  Microsoft Word – ett budgetalternativ för layout

  Microsoft Word är ett underskattat layoutprogram där du kan göra enkla broschyrer och annonser med bilder och texter. Många vet inte att man kan få text och bilder exakt där man vill ha dem.

 • Connector.

  Adobe Acrobat – för ifyllningsbara blanketter m.m.

  Adobe Acrobat är ett perfekt program som också ingår i Clouds for teams där man kan skapa ifyllningsbara PDF-blanketter. Det går ofta lätt att ändra text och bilder i befintliga PDF-dokument för att få dem att passa företaget, t ex lägga dit sin egna logga på broschyrmaterial, ändra priser på prislista med mera.

Ifyllningsbara PDF-dokument
Vi kan skapa PDF från grunden eller skapa från ett befintligt dokument ni har idag. Från 500:-
Fråga oss på formuläret längst ner.

VARFÖR HOS OSS?

Hyr
0
månader
Tillgång till
0
miljoner foton m.m.
Fler än
0
program ingår
 

Har ni frågor om Adobe InDesign?