CADdirekt VVS ingår i en serie applikationer, där även CADdirekt EL, CADdirekt TELE och CADdirekt BRAND ingår. Applikationerna är utvecklade med samma grundidé, med ordet direkt som ledord:
– direkt kompatibel
– direkt produktiv
– direkt funktion
– direkt lönsam

CADdirekt VVS

CADdirekt VVS är en modern 2D applikation som är kompatibel med erkända CAD-plattformar så som BricsCAD, AUTOCAD, AUTOCAD MEP, AUTOCAD Architect, AUTOCAD Mechanical och ProgeCAD.

CADdirekt VVS LT har samma funktionalitet som CADdirekt VVS det enda som skiljer är att den fungerar med AutoCAD LT.

CADdirekt VVS gör inget som ni inte själv väljer att göra och är ett perfekt projekteringsverktyg för konsulter och entreprenörer som vill ha kontroll över det som ritas. Tydliga verktyg för konstruktion och schema.

Ni bör kunna dimensionera ett VVS system själv för att rita rätt och kan ni det är detta rätt program för er!

Beställ CADdirekt VVS nu >>

Ladda ner CADdirekt VVS LT 30 dagars

CADdirekt VVS grundverktyg

 • Connector.

  Ventilation

  CADdirekt VVS Ventilation är strukturerad efter arbetsmomenten för projektering. Strukturen i verktygen är grupperade på ett genomtänkt sätt vilket gör det lätt att följa den röda tråden och därigenom får ni ett naturligt arbetsflöde. Genom att använda vårt grundsystem inom ventilation och rör effektiviserar ni ritningsprocessen vilket är kostnadsbesparande. Bättre resultat på kortare tid ger er en bättre ekonomi.

 • Connector.

  Rör

  Även CADdirekt VVS Rör är strukturerad efter de arbetsmomenten som är lämpliga för projektering. Strukturen är också här grupperad på ett genomtänkt sätt vilket leder till att det är lätt att följa den röda tråden och få ett naturligt arbetsflöde. Det är viktigt att arbetsytan är fri från dialoger som skulle kunna täcka det som ritats och därför är alla verktygsgrupper formbara och dockningsbara mot ytterkanterna.

 • Connector.

  Schema

  Styrkan sitter i enkelheten. Ett verktyg med tusentals kombinationer. Utifrån ett 30-tal grundstrukturer för VVS system arbetar ni snabbt fram er egen lösning. Ni har möjlighet att använda samma färgkodning i alla tre verktygen: Rör, Ventilation och Schema. Detta skapar tydlighet. Även här är alla verktygsgrupper dockningsbara mot ytterkanterna för att slippa dialoger i schemat.

CADdirekt VVS VIDEO


CADdirekt VVS fördelar

 • Connector.

  Personligt anpassade inställningar

  Det är enkelt att styra utformningen av systemen. Ni kan enkelt ändra samtliga systeminställningar utifrån en grundstruktur till en egen struktur. De ändringar ni har gjort kan enkelt sparas och delas med andra personer inom samma projekt eller organisation.

 • Connector.

  Utforma dokumenten som du vill

  CADdirekt VVS sätter inga begränsningar för hur era handlingar kommer att se ut och gör inget som ni inte själva väljer att göra. Har ni bara kunskapen att dimensionera ett VVS system kommer ni med CADdirekt VVS kunna producera korrekta ritningar på egen hand.

 • Connector.

  Kompatibelt och stabilt

  CADdirekt VVS är utvecklat så att den kan installeras på ett flertal alternativ av CAD program. Produkterna från CADdirekt har också inbyggt stöd för olika versioner av DWG. Det är således möjligt att byta filformat med bibehållen information mellan de olika plattformarna och versionerna, oberoende var ni än startade.

 • Connector.

  Att redovisa KNX system

  CADdirekt i samarbete med KNX Sweden har CADdirekt VVS anpassats till att följa strukturen som KNC Sweden redovisar i KNX Handboken. CADdirekt är idag den enda CAD applikation som har fullt stöd för att redovisa KNX system enligt Konsulthandboken från KNX Sweden. Läs mer om KNX här

CADdirekt VVS ritning exempel

 • CADdirekt VVS screen1
 • CADdirektVVS screen2
 • CADdirekt VVS screen3
Har
0
grundverktyg
Ett verktyg med
0
kombinationer
Har
0
grundstrukturer
 
 

Har ni frågor om CADdirekt VVS?