Ett CAD-program för 2D & 3D konstruktioner. BricsCAD erbjuder alla välkända DWG CAD-funktioner och tidsbesparande verktyg. BricsCAD är ett verktyg för att kunna hantera ritningar för eget skapande eller vid dokumentationsutbyte till en samarbetspartner. Ett prisvärt och enkelt CAD-program.

BricsCAD

BricsCAD har en intelligent markörmeny som snabbar upp ditt arbetsflöde, ett alternativ till det vanliga Grip-verktyget. Den erbjuder en rik uppsättning av verktyg med färre klick, ger en snabb och förbättrad redigering.

Beställ BricsCAD nu >>

Ladda ner 30-DAGARS

BricsCAD funktioner

 • Connector.

  Lättanvänt CAD-program som är lätt att lära sig

  Ett lättanvänt program där t.ex. en stol indikerar den aktuella synvinkeln och ni klickar på pilarna runt stolen för att ändra synvinkel.

 • Connector.

  Kraftfulla verktyg

  BricsCAD har kraftfulla verktyg för direkt solid modellering för alla ACIS solid geometry om de skapades i BricsCAD eller importerades. BricsCAD öppnar och redigerar objekt i AutoCAD Architecture filer. Med 600 olika material kan ni skapa verklighetstrogna renderingar. Byt material enkelt, klicka på materialet och sen på figuren på ritningen och vips är det pålagt.

 • Connector.

  Lätt att hantera inställningar

  Med ritningsutforskaren kan du styra inställningar, interna och externa resurser som krävs för att skapa och redigera ritningar. Block som finns i dessa ritningar kan infogas i den aktuella ritningen utan att öppna källritningen.

 • Connector.

  Applikationer

  BricsCAD är ett CAD-program som fungerar med 100% till bl.a. de branschanpassade applikationerna CADdirekt EL, CADdirekt TELE, CADdirekt VVS och CADdirekt BRAND.

 • Connector.

  Övrigt

  BricsCAD är på engelska och finns som volymlicens samt även som nätverkslicens. Fungerar till operativsystemen Windows 7, Windows 8/8.1 och Windows 10.

För branscher

Konsulter

Telebranschen

Projektledare

Fastighetsägare

Elbranschen

VVS/Ventilation

Brand/Utrymning

Konstruktörer

Arkitekter

Exempelritningar

VARFÖR HOS OSS?

Skapa renderingar med
500
olika material
DWG
90%
kompatiblitet
Prova-på gratis i
0
dagar
 

Har ni frågor om BricsCAD?