Med Bluebeam Revu får du en kraftfull teknik för att skapa PDF-filer, kommentera, redigera och samarbeta i papperslösa arbetsflöden på en surfplatta eller stationär dator med Windows. Det finns tre tillgängliga alternativ: Standard, CAD och eXtreme.

Bluebeam revu

Skapa PDF-filer i 2D samt 3D direkt via AutoCAD, Revit, SolidWorks, Navisworks Manage, Navisworks Simulate, SketchUp Pro och MS Office. Det är enkelt att konvertera till 11 filformat.

Med specialiserad teknik läser programmet automatiskt av er ritnings orientering, skala, linjetjocklekar, sammanslagna linjer, plot style-tabell och sidostorlek, ni får en perfekt CAD-till- PDF- konvertering.

Beställ Bluebeam revu nu >>

Ladda ner 30-DAGARS

Funktioner och Highlights i Bluebeam revu

 • Connector.

  Minska pappersanvändningen med mer än 85 %

  Omvandla skannade PDF-filer till sökbara och markeringsbara filer. Med batchbearbetningen i Revu kan ni lägga till säkerhet, stämplar, hyperlänkar, sidhuvud och sidfötter samt platta till markeringar,minska filstorlekar, rotera och beskära sidor och automatiskt jämföra ritningsgranskningar. Välj filerna, ställ in alternativen och genomför! Revu har en gedigen lista över markeringsverktyg som text, anteckningar, markeringar, linjer,moln, bildtexter, stämplar, bågar, kurvor och skrafferingsmönster som du kan lägga till i PDF-filen. Ni kan även tilldela markeringar till lager, lägga till åtgärder att komma till en specifik plats i dokumentet. Enkelt att komma åt viktig information!

 • Connector.

  Bli en bättre organisatör

  Revu har en kraftfull sökfunktion där ni kan söka efter nyckelord eller symboler i PDF:ens innehåll och i markeringar som har lagts till i PDF-filen. Välj vilken symbol som helst på en PDF och sök efter alla förekomster av den i det aktuella dokumentet, alla öppna dokument eller i en mapp. Ni kan också ersätta text, lägga till hyperlänkar, markera och skapa en räkning utifrån sökresultatet.
  Spara tid när ni letar efter och hanterar projektdokument. På filåtkomstfliken visas en lista med de senast öppnade filerna och ni kan förhandsgranska eller öppna dem igen med ett musklick.
  Anpassade profiler i Revu är ett sätt att lagra dina inställningar som ni föredrar för menyer och visning i Revu. Styr verktygsfältsikonerna som visas i gränssnittet eller skapa anpassade verktygsfält som passar ert arbetsflöde.
  Revu är smidigt integrerat medprojekthanteringssystemen med bl.a. SharePoint så att du effektivt kan hämta, markera i och checka in dokument direkt i Revu-gränssnittet. Integreringsalternativen ställs in per användare, så ni avgör vad som är bäst för ert arbetsflöde.

 • Connector.

  Samarbete världen över

  Bluebeam Revu tar digitalt samarbete till en helt annan nivå. Grupper och organisationer kan hantera projekt var som helst, när som helst, från en stationär dator, Windows surfplatta eller iPad.
  Ni kan samarbeta med projektpartner i samma PDF-filer, i 2D och 3D, i realtid. Ni kan på ett säkert sätt ladda upp och hantera ett obegränsat antal filer i molnet. Ni kan även ta in PDF-filer i ensamarbetssession och checka in ändringar som oavbrutna realtidsuppdateringar av dokument.

 • Connector.

  I versionen eXtrem

  I Bluebeam Revu eXtreme skapar ni snabba PDF-blanketter. Med de lättanvända verktygen infogar ni textfält, knappar, kryss- och listrutor och digitala signaturfält med exakthet. Behöver ni mer avancerade funktioner? Skapa fält som automatiskt beräknar värden, validerar inmatad text,definierar åtgärder. I eXtrem går det även att göra om skannade bilder till textsökbara PDF-filer. Det som inte heller går att göra i de övriga versionerna är att lägga till komplexa, hierarkiska bokmärken genom att dra in dynamiska komponenter samt skapa batchar med hyperlänkar för stora uppsättningar dokument.

För branscher

Arkitekter

Konstruktörer

Projektledare

Teknik

Entreprenör

Företag

Myndigheter

Tillverkare

Konsulter

VARFÖR HOS OSS?

Fler än
1
miljon användare
Gör projektkommunikationen
20%
snabbare
Konvertera till
0
filformat
 

Har ni frågor om Bluebeam revu?