Skapa 2D-ritningar med Autodesk mest kända CAD-program, AutoCAD LT. Programmet hjälper dig att effektivisera ritarbetet och förbättra samarbetet. Eftersom AutoCAD LT är en ”hyrlicens” ingår alltid senaste uppdateringen medan prenumeration pågår. AutoCAD LT finns på svenska och engelska till Windows och Mac.

Autodesk AutoCAD LT

Autodesk AutoCAD LT är ett program som är specialiserat för ritning i 2D. Kraftfulla dokumentationsverktyg hjälper er att skapa tekniska ritningar som ni effektivt kan redigera och återanvända. Dela ert arbete säkert med TrustedDWG- teknik, ett sätt att lagra och utbyta konstruktionsdata.
Med AutoCAD LT kan ni effektivt dokumentera idéer och ritningar med hjälp av en stor uppsättning verktyg som är speciellt anpassade för att effektivisera designarbetet. Programmet blir än mer komplett och kraftfullt med en branschanpassad applikation.

Beställ Autodesk AutoCAD LT nu >>

Ladda ner 30-DAGARS

Effektivisera era ritarbeten

 • Connector.

  Branschanpassade applikationer

  För att få branschstandarder, fler funktioner och färdigritade symboler kan ni köpa en applikation. De finns för olika branscher såsom arkitekter, el, tele, VVS, ventilation, brand och hydraulik. Kontakta oss för mer information.

 • Connector.

  Support ingår

  I din prenumeration ingår support från Autodesk. Personlig telefonsupport är tillgänglig på flera språk under kontorstid. Engelsk telefonsupport är tillgänglig dygnet runt, fem dagar i veckan, Det finns chattsupport och onlinehjälp på engelska för mindre komplicerade problem. Dessa tjänster ingår inte vid vanlig subscription utan de ingår i de nya ”hyrlicenserna”.

 • Connector.

  Mobilapp

  AutoCAD 360 Pro ingår i er prenumeration och med appen kan ni vart ni än befinner er rita, redigera och visa 2D CAD-ritningar över flera enheter. Det går även att mäta ritningar på plats och få åtkomst till ritningar från alla slags molnlagringstjänster (Google Drive, Dropbox o.s.v.). Ni kan arbeta offline och synkronisera ändringar när ni är tillbaka online.

 • Connector.

  Gratis viewerprogramvara

  Vill ni endast kunna öppna och se ritningar i er webbläsare utan att kunna redigera så kan ni ladda ner ett gratis program från Autodesk. Programmet heter A360 viewer och stöder både 2D och 3D DWG, DWF, RVT, Solidworks and STP. Ladda ner den här.

AutoCAD LT 2017-funktioner

 • Connector.

  Utökad support

  Avancerad support ingår i er prenumeration. Personlig telefonsupport är tillgänglig på flera språk under kontorstid. Engelsk telefonsupport är tillgänglig dygnet runt, fem dagar i veckan.

 • Connector.

  Importera PDF-filer

  Nu kan ni importera geometrin, TrueType-text och rasterbilder från en PDF-fil eller använda dem som underlag för era ritningar i form av AutoCAD-objekt.

 • Connector.

  Dela designvyer

  Dela era 2D CAD-ritningar i molnet. Granskarna behöver inga inloggningsuppgifter, inte ens en AutoCAD-baserad produkt för att visa ritningarna och de kan inte ändra DWG-källfilen.

 • Connector.

  Autodesk-app

  Få meddelanden om programvaruuppdateringar utan att arbetsflödet störs. Självstudier hjälper er att få ut det mesta av de nya funktionerna. Förbättra era färdigheter med produktspecifika knep, innehållsbibliotek och mer.

 • Connector.

  Smarta centrumlinjer och centrummarkeringar

  Det är enkelt att skapa och redigera centrumlinjer och centrummarkeringar. När ni flyttar tillhörande objekt, flyttas centrumlinjerna och centrummarkeringarna automatiskt med objektet.

 • Connector.

  Uppdateringar av migreringsverktyg

  Det har aldrig varit enklare att migrera anpassade inställningar och filer från tidigare versioner. Era anpassade inställningar identifieras för att göra det enklare för er att välja vilka ni vill migrera.

 • Connector.

  Dialogrutor med storleksändring

  Många dialogrutor har förstorats. Ni kan ändra storlek på andra dialogrutor och AutoCAD kommer ihåg de senaste inställningarna.

 • Connector.

  AutoCAD 360 Pro

  AutoCAD 360 Pro ingår i er prenumeration. AutoCAD 360 Pro är den officiella AutoCAD-mobilappen som möjliggör kraftfull AutoCAD-användning.

Autodesk AutoCAD LT VIDEO


För branscher

Konsulter

Telebranschen

Projektledare

Fastighetsägare

Elbranschen

VVS/Ventilation

Brand/Utrymning

Konstruktörer

Arkitekter

VARFÖR HOS OSS?

Prova-på gratis i
20
dagar
Kan installeras på
0 enheter
per användare
Korttidsprojekt, hyr
0
månader
 

Har ni frågor om Autodesk AutoCAD LT ?