Nyttodata är en kvalificerad leverantör av IT-utrustning. För att uppnå avsedd funktion i en IT-lösning så är valet av produkt en viktig del. Hos oss på Nyttodata har du givetvis tryggheten att vi också tar funktionsansvar för de produkter vi rekommenderar till våra kunder. Våra säljare hjälper er med rådgivning och inköp av produkter och tjänster som passar just era behov. Vi har lång erfarenhet och eftersträvar att alltid vara en kompetent och pålitlig samarbetspartner. Vi arbetar med produkter från marknadens ledande tillverkare som till exempel Microsoft, Fujitsu, HP, Lenovo, OKI, Kaspersky, Zyxel med flera.

Affärssystem

Vi är auktoriserad återförsäljare av affärssystemet Pyramid. Med ett lättarbetat gränssnitt och välutvecklad funktionalitet riktar sig Pyramid affärssystem till både små och medelstora företag inom flera olika branscher.

Läs mer om affärssystem
 

CAD program

Vi säljer CAD-program för konstruktion i 2D och 3D. Vi har även branschanpassade moduler samt ElproCAD som har CAD-motor. Vi säljer CAD-program från Autodesk, ProgeCAD och CADdirekt. Kontakta oss om ni har frågor om andra program.

Läs mer om CAD-program
 

Layout

Vi tillhandahåller Adobe InDesign som är marknadsledande för layout. Vi har även bildbehandlingsprogrammen Photoshop och Lightroom. Illustrator är ett bra hjälpmedel för att skapa logotyper och andra objekt som ska infogas i InDesign.

Läs mer om Layout
 

Office

Office-paketet kan införskaffas på flera sätt, både genom köp och hyra. Vi kan skräddarsy den bästa lösningen för just ditt företag inom ordbehandling, kalkylhantering och e-postprogram. Det går även att skaffa Officepaket som innehåller flera program som t.ex. Access.

Läs mer om Office
 

Säkerhet

Data och konfidentiell verksamhetsinformation är mer utsatt idag än någonsin tidigare i historien. Vi säljer programvaror som är nödvändig för att hålla hög säkerhet på företagen, både på användarnivå och i servermiljön.

Läs mer om Säkerhet