Nyttodata är er perfekta partner för skrivare! Vi har utbildade säljare och tekniker samt ett nära samarbete med OKI som är ett globalt varumärke med över 125 års erfarenhet. Om ni inte gjort det förut, prova oss!

Skrivare

 • skrivare_oki1
 • skrivare_oki4
 • skrivare_oki3
 • skrivare_oki2

Vid köp av en skrivare är det bra att fundera på vad som är viktigt för er.
Är det uppvärmningstiden, det vill säga tiden för att få ut första kopian?
Utskriftshastighet vid stora utskriftsmängder?
Lågt inköpspris?
Låga driftskostnader?
Att det finns möjlighet att hyra utrustningen?
A4 eller A3 skrivare?
Möjlighet att skriva ut större format?
Vi hjälper dig att ta fram rätt modell!

Begär skrivaroffert >>

Fördelar med skrivare

 • Connector.

  Skriv ut egna visitkort och banderoller

  Skriv ut banderoller eller visitkort effektivt med det mallprogram som medföljer kostnadsfritt. Skapa ett visitkort och skriv ut så kommer det ut 15 st likadana på ett A4-ark.

 • Connector.

  Nätverksskrivare

  Alla våra OKI skrivare har både USB och nätverkskort som standard så det är lätt att ansluta till ett nätverk.

 • Connector.

  Duplex – Dubbelsidighet

  Skrivarna har duplex som standard.

 • Connector.

  36 mån garanti på plats

  OKI skrivare har 36 månaders garanti på plats efter registrering. Under garantitiden igår kostnad för arbetstid, milersättning, restid och reservdelar.

 • Connector.

  Vit tonerskassett & klarlack

  Har ni logotyp i vitt? Vill ni skriva ut vit färg på mörk bakgrund? Vill ni ha klarlack någonstans på utskicket? Vi erbjuder en skrivare som kan skriva ut i vitt och med klarlack. Skriv ut transfers för att sätta tryck på tröjor och annan presentreklam. Värmepress behövs men det erbjuder vi också.

 • Connector.

  Mobila utskrifter

  Idag går det bra att skriva ut från mobiltelefon direkt på skrivare. Det går även bra att skriva ut på utrustning på olika orter. När ni kommer till skrivaren kan ni knappa in er kod och då kommer utskriften ut oavsett var ni är. Allt rörligare arbetskraft kräver ett ökat behov av att vara digital och mer produktiv samtidigt som kostnader ska minskas. OKI har gjort en test och 45% av de tillfrågade belyser behovet av att kunna skriva ut från mobila enheter.

 • Connector.

  Utomhusaktiviteter?

  För utomhusaktiviteter finns det färdiglaminerat papper från A5-A3 storlek och passar perfekt för till exempel anslagstavlor, utomhusritningar, i våta eller fuktiga utrymmen, i skogen med mera. Pappret finns i olika tjocklekar.

Några tips från oss

Bläckstråleskrivare, laserskrivare och LED

Bläckstråleskrivare har ofta ett lägre inköpspris men är dyra i drift och förbrukning. För en privatperson kan det räcka med bläckstråleskrivare men för egenföretagaren och uppåt så rekommenderar vi laserskrivare eller skrivare med LED teknik.

Fotoutskrifter

Det finns flera olika modeller i både A4 och A3 av bläckstråleskrivare som är lämpliga för fotoutskrifter. För att få bra färgutskrifter ger desto fler bläckpatroner bättre resultat. Och förutom antalet bläckpatroner är pappret viktigt, vi har flera olika sorters papper för fotoutskrifter.

Storformatskrivare

Vi säljer plotters för utskrift på stora papper som t ex A0 och A1 storlek. Dessa storformatskrivare passar för utskrift av ritningar för så väl arkitekter och andra konstruktörer samt även på en marknadsavdelning för utskrift av affischer och annat marknadsmaterial.

Behov av tjocka utskrifter?

OKIs skrivare har flera modeller som klarar av extra tjockt papper. Man lägger papprerna i multifacket och skriver ut med rak pappersbana. Detta är bra för dem som vill skriva ut egna visitkort, inbjudningar på tjockt papper samt kallelser för till exempel tandläkare och vårdcentraler.

VARFÖR HOS OSS?

Auktoriserad återförsäljare

Nyttodata är auktoriserade på OKI skrivare. Vi är specialiserade på ES-modellerna. ES = Executive series. Det är modeller som är lite dyrare i inköp men desto billigare per utskrift. Det är lägre priser på både toners och trummor. Utskriftskostnaderna kan skilja sig ordentligt beroende på modell. Vi hjälper er!

Utskriftsanalys

Vi kan utföra en analys på hur mycket ni skriver ut på era nätverksskrivare under en viss tid för att se över er maskinpark. Vilka skrivare som används mycket och borde ha låg driftskostnad. Allt för att skapa en mer ekonomisk lösning för er som kund. Vi anpassar en skrivarlösning efter era behov.

Garanti

Vid köp eller hyra av ny skrivare ingår minst 3 år på platsen garanti. Det går att köpa till utökad garanti till 4 och 5 år. Nyttodata är auktoriserade för service och underhåll på skrivare. Våra tekniker går på kontinuerliga utbildningar. Har ni inte köpt utrustningen hos oss kan vi ändå erbjuda skrivarservice. Vi är specialister på OKI.

Miljömedvetenhet och återvinning

Våra OKI kunder kan kostnadsfritt returnera sina förbrukade toners, trummor, transportbälten och fusers för återvinning. Det går även att lämna dessa till oss så sköter vi transporten till OKI.

Lokalisering

Var ni än har behov av en skrivare så kan vi hjälpa er med inköpet. Vi har kunder inte bara i Västra Götaland utan även i Göteborg, Malmö och Stockholm som exempel.

Kopieringspapper och annan media

Nyttodata gör det enkelt för sina kunder, beställ kopieringspapper samtidigt som förbrukningen. Fraktfritt vid köp av 10 kartonger. Vi säljer även banderoller, visitkortspapper, fotopapper och storformatspapper.

 

Hyra / Leasa / Kontant

Det går bra att hyra sin skrivarpark på 2-5 år med 0:- i uppläggningsavgift och 0:- i aviavgift. Det är tre månader betalning i förskott. Vi erbjuder även leasing eller direktbetalning mot faktura. Vad blir er kostnad?
Fråga oss!

 

Vid hyra
0:-
i uppläggningsavgift
Garanti minst
0
månader på plats
Pappersfack för minst
0
ark

Har ni frågor om skrivare?