Nyttodata är den perfekta partnern när ni ska investera i en kopiator!
Vi har utbildade säljare och tekniker samt ett nära samarbete med OKI.
Om ni inte gjort det förut, prova oss!

Kopiatorer

 • ES9475MFP_PR
 • oki_1
 • oki_2

Vi har A3 kopiatorer med färg samt A4 kopiatorer med endast svarta utskrifter och kopior eller med fyrfärg med svart, gul, cyan (blå), magenta (röd/rosa). Alla våra kopiatorer kan skriva ut banderoller, upp till 1200 mm längd. Kopiatorerna passar för enskilda företagare, små verksamheter, stora företag, kyrkliga samfälligheter, fastighetsmäklare, kommuner och skolor.

Man kan också kalla en kopiator för kopieringsmaskin eller multifunktionsskrivare, flera kallar den även för skrivare med kopiator. Kärt barn har många namn. Funktionaliteten är detsamma med möjlighet att skriva ut, kopiera, skanna och faxa (kan vara en tilläggsmodul).

Offertförfrågan till kopiator >>

Fördelarna med kopiator

 • Connector.

  Skriv ut egna visitkort och banderoller

  Skriv ut banderoller eller visitkort effektivt med mallprogram som medföljer kostnadsfritt. Skapa ett visitkort och skriv ut så kommer det ut 15 st likadana på ett A4-ark. Visning av mallprogrammet ingår vid genomgång av kopiatorn.

 • Connector.

  Användarvänliga

  Kopiatorerna är pedagogiskt utformade och är lätta att lära sig att använda. Beroende på modell är det färgskärm med stora och enkla knappar. Det är en bra display som är lätt att förstå med touchskärm. Skärmen på några modeller höjs när man höjer skannerlocket så att den följer med och du fortfarande kan använda dig av skärmen. Det går att lägga upp genvägar så man slipper välja dubbelsidiga sidor, färg och till en speciell e-post varje gång. Bara klicka en gång så är det klart. Sköter man fakturor för flera företag kan enkelt skanna så de hamnar i rätt mapp på servern eller i leverantörsfaktura systemet.

 • Connector.

  Bästa kopiatorn på marknaden?

  Undrar om inte OKI kopiatorerna är de bästa kopiatorer som finns på marknaden? Prisvärda med flera utvecklingsmöjligheter.

 • Connector.

  Mobila utskrifter

  Idag går det bra att skriva ut från mobiltelefon direkt på kopiator. Det går även bra att skriva ut på kopiatorer på olika orter. När ni kommer till kopiatorn kan ni knappa in er kod och då kommer utskriften ut oavsett var ni är. Allt rörligare arbetskraft kräver ett ökat behov av att vara digital och mer produktiv samtidigt som kostnader ska minskas. OKI har gjort en test och 45% av de tillfrågade belyser behovet av att kunna skriva ut från mobila enheter.

 • Connector.

  För utomhusaktiviteter

  För utomhusaktiviteter finns det färdiglaminerat papper från A5-A3 storlek och passar perfekt för att ha på anslagstavlor, utomhusritningar, i våta eller fuktiga utrymmen, i skogen med mera. Pappret finns i olika tjocklekar.

 • Connector.

  Pappersfack

  Vid anskaffning av kopiator finns det valmöjligheter av antal pappersfack. Det går bra att välja två stycken, tre stycken eller fyra stycken. Det går bra att byta ut ett litet fack till ett större för 2000 ark papper.

Kostnadsfria funktioner

Några funktioner som ingår kostnadsfritt beroende på val av kopiator:

Personlig kod

Man kan skriva ut sina utskrifter med hjälp av en personlig kod. Detta för att inte dokumenten ska hamna mitt i en kollegas utskrift eller komma ut på fel kopiator. Man kan skriva ut hemifrån men papperna kommer inte ut förrän man är på kontoret och själv knappar in koden.

Duplexfunktion

Dvs att kunna skriva ut dubbelsidigt medföljer kostnadsfritt på OKIs kopiatorer.

Skanning

Skanning till e-post, servern, hårddisk och USB-minne gör att kontorsarbetet blir enklare.

Banderoller

Det går att skriva ut banderoller på alla våra kopiatorer och mallprogram medföljer kostnadsfritt.

Automatisk förbrukningsbeställning

Valfritt för de som vill, för att själva slippa hantera beställningar, minska risk för att stå utan toners eller för att slippa ha en egen stor lagerhållning.

Inbyggd häftapparat

Några kopiatorer har inbyggd häftapparat på sidan av kopiatorn där man bara stoppar in sin bunt med papper och vips, är det häftat och klart.

OCR-tolkning

Sendys är ett program för OCR-tolkning av PDF dokument som du har skannat in på kopiatorn. Sök på datorn efter text som finns på fakturor, brev eller andra dokument.

Garanti!
Minst 3 års garanti på platsen ingår vid köp eller hyra av en kopiator av märket OKI.

VARFÖR HOS OSS?

Auktoriserad återförsäljare

Nyttodata är auktoriserad OKI Partner, ett globalt varumärke med över 125 års erfarenhet. Vi är specialiserade på ES-modellerna och det är endast auktoriserade återförsäljare som får sälja dessa ES-modeller. ES = Executive series. Det är modeller som är lite dyrare i inköp men desto billigare per utskrift. Detta gör att man snabbt sparar pengar genom lägre utskriftskostnaderna.

Utskriftsanalys

Vi kan utföra en analys på hur mycket ni skriver ut på era nätverksskrivare och kopiatorer under en viss tid för att se över er maskinpark och era kostnader. Allt för att skapa en mer ekonomisk lösning för er.
Beställ utskriftsanalys

Möjliga funktioner

Funktioner beroende på modell, som man kan köpa/hyra som tillägg är efterbehandlare för vikning, häftning, hålslagning och sortering. Det går att skriva ut sina egna utskrifter med hjälp av en tags. Man köpa till att kunna skanna dokument som Word eller Excel. Och det går att få fakturatolkning så fakturorna hamnar direkt i affärssystemet.

Miljömedvetenhet och återvinning

Våra OKI kunder kan kostnadsfritt returnera sina förbrukade toners, trummor, transportbälten och fusers för återvinning. Det går även att lämna till oss så sköter vi transporten till OKI.

Garanti

Vid köp eller hyra av nya OKI kopiatorer ingår minst 3 år på platsen garanti. Nyttodata är auktoriserade för service och underhåll på kopiatorer. Våra tekniker går på kontinuerliga utbildningar. Har ni inte köpt utrustningen hos oss kan vi ändå erbjuda skrivarservice. Vi är specialister på OKI kopiatorer.

Lokalisering

Var ni än har behov av en OKI kopiator så kan vi hjälpa er med inköpet. Vi har kopiatorer inte bara i Västra Götaland utan även i Malmö och Stockholm som exempel.

Hyra? Leasa? Kontant?

Våra kopiatorer kan man hyra på 2-5 år med 0:- i uppläggningsavgift och 0:- i aviavgift. Det är tre månaders förskottsbetalning. Vi erbjuder leasing och har olika lösningar även om ni vill äga kopiatorn. Vad blir er kostnad? Fråga oss!

Avgift per sida

Nyttodata erbjuder två olika alternativ vad gäller inköp av förbrukning. ”Klick kostnad” som innebär att ni som kund endast betalar en fast avgift per utskrift, då ingår all förbrukning. Vårt andra alternativ är att ni gör ett vanligt inköp av förbrukning när behovet uppkommer.

Har ni frågor om kopiatorer?