Vi säljer en bra IT-lösning för kontorsplatsen oavsett om det ska vara bärbar lösning med dockningsstation eller en fast dator med skärm. Vi erbjuder olika utbud av tangentbord och möss från främst Logitech och Microsoft. Lösningar för bättre ergonomi har vi också med Mousetrappers, Rollermouse, handlovsstöd, handledsstöd, special möss och ergonomiska musmattor. Utrustning för konferensrum med kabelrännor, projektor, projektorduk, konferenstelefoner och programvara erbjuder vi också. Allt för att få en fungerande IT-miljö vid arbetsplatsen.

Datorer

Vi har lång erfarenhet av att leverera alla typer av datorer och IT-relaterad hårdvara. Vi arbetar bland annat med fabrikat som HP, Fujitsu och Lenovo. Allt för att du som kund skall få det som passar dig bäst. Välj mellan ultralätta datorer runt ett kilo upp till arbetsstationer med hög prestanda. Vi erbjuder ett komplett utbud av datorer och tillbehör för din dator.

Läs mer om Datorer
 

Kopiatorer

Nyttodata erbjuder alla typer av lösningar för både mindre och större företag. För det större företaget med stora utskriftsvolymer rekommenderar vi våra stora multifunktionsskrivare från OKI och för det mindre företaget har vi lösningar från OKI, HP och Canon med flera.

Läs mer om Kopiatorer
 

Skrivare

Vi erbjuder skrivare från ett flertal av de större leverantörerna på marknaden, exempelvis OKI, HP och Canon med flera. Vill ni ha lågt inköpspris? Låg driftskostnad? Snabb uppvärmning? Hög utskriftshastighet? Kunna skriva ut i färg eller bara svart? A4 eller A3? Har ni behov av extra tjockt papper eller andra anpassningar? Vi rekommenderar fabrikat och modell efter era behov.

Läs mer om Skrivare
 

IP-telefoni

Nyttodata har många års erfarenhet av nätverksuppbyggnad, säkerhet och IP-struktur. Lägg er IP-telefoni i våra händer för att undvika driftstopp eller följdfel i ert nätverk.

Läs mer om IP-telefoni