Vi har ett stort utbud av kopieringspapper och andra media. Allt från specialskurna papper till storformatspapper och banderoller upp till 1200 mm längd. Pappret kan vara supertunt eller extra tjockt och vi har färdiglaminerat papper och vi säljer även kuvert för att kunna göra utskrift med företagets logga.

Kopieringspapper

Vi säljer allt från vanligt vitt papper till finare papper i de flesta storlekar.Vi har färgat papper och ni kan välja mellan o-hålat eller hålat och den vithet på pappret ni önskar. Vi har även kopieringspapper som är arkivbeständigt och papper med stämpel.

Fraktfritt
Vid köp av 10 kartonger av kopieringspapper betalar ni ingen frakt. Det går att beställa enstaka kartonger för avhämtning på vårt kontor, fraktfritt.

Beställ kopieringspapper nu >>

Användningsområde

  • Connector.

    Inte bara för kontor

    Vårt pappersutbud är inte bara för det vanliga kontoret, utan passar även för de som arbetar mycket med utskrivna avtal på finare papper, de som skriver ut ritningar och broschyrer.

  • Connector.

    För utomhusaktiviteter

    För utomhusaktiviteter finns det färdiglaminerat papper i A5-A3 storlek. Det blir inte fula märken när man sätter häftstift eller häftar upp dem utomhus. Det går bra att skriva på dem. Dessa färdiglaminerade papper passar perfekt för anslagstavlor, utomhusritningar, i våta eller fuktiga utrymmen, i skogen med mera. Pappret finns i olika tjocklekar. Perfekt för verkstäder, simhallar, föreningar och andra verksamheter.

Vi hjälper er att välja rätt papper för era utskrifter och kopior

Banderoller

Alla våra OKI skrivare kan skriva ut på banderoller, ett spännande sätt att kunna marknadsföra sig på. Banderoller används av företag i entre, på mässor, i butiker, bilhallar, väntrum med mera. Vi säljer även olika sorters banderollställ för golv, från enkla till de som har plexiglas och är lite robustare. Det finns banners för A4 och A3 skrivare med max längd 1200 mm. Tänk på att man skriva ut på längden och inte bara på höjden.

Fotopapper

Vi säljer fotopapper med olika glättat papper för det bästa resultatet i en bläckstråleskrivare och laserskrivare. Vi har även fotopapper till storformatskrivare.

Medlemskort eller erbjudanden

Förutom att man kan skriva ut medlemskort och erbjudanden på visitkortsarken vi säljer så finns det papper med kort där det är plats för text. Till exempel kan en förening skicka ut ett brev som gjorts i Word, och så kommer föreningspersonens uppgifter på kortet efter en koppling mot Excel.

Visitkort

Med våra OKI skrivare kan man få tillgång till mallar för A4 ark med färdigstansade visitkort som är fastklistrade. Det finns inget klister kvar på baksidan när man tar loss ett visitkort. Vi säljer visitkorten med 50 ark och då blir det 500 kort i en ask.

Plotterpapper

För storformatskrivare säljer vi plotterpapper, på ark eller på rulle, A1 eller A0. Det finns olika kvaliteter på pappret beroende på om det ska skrivas ut ritningar eller affischer. Pappersarken och rullarna finns även i olika bredder. Vi säljer dessa papper från olika märken. Fråga oss.

Övrigt papper

På OKI skrivarna kan man även skriva ut på film för att sätta på fönster. De levereras med 25 ark i en kartong.

Arkivbeständigt papper

Vi säljer arkivbeständigt papper med eller utan vattenmärke. De är ohålade och finns i 80, 90 eller 100 grams papper.

VARFÖR HOS OSS?

Gratis frakt vid köp av
0
kartonger
leverans inom
0
vardag
Över
100
olika sorters papper

Har ni frågor om kopieringspapper?